Alles bij de hand

'Natuurlijk kan je uit eten gaan in één van de omliggende dorpjes. Maar het hoeft natuurlijk niet.'

B&B

In De Marken Italië

B&B in De Marken Italië

Ben je bezig met het uitzoeken van je ideale vakantie? Wil je genieten van het echte landelijke leven van Italië? En bent je daarom op zoek naar een B&B of andere accommodatie in De Marken Italië? Bekijk dan eens de luxe accommodaties van ons Villa Alwin Beach Resort! Het Villa Alwin Beach Resort ligt direct aan het strand in de regio De Marken in Italië. Het resort beschikt over 55 luxe tenten. Wanneer je op zoek bent naar het echte buitengevoel van De Marken in Italië, maar toch wilt overnachten in een comfortabele accommodatie inclusief alle luxe voorzieningen die je in een hotel zou verwachten, dan is ons Villa Alwin Beach Resort echt iets voor jou! Benieuwd naar de mogelijkheden bij ons Villa Alwin Beach Resort in De Marken Italië?

De luxe accommodaties van het Villa Alwin Beach Resort

Bij ons Villa Alwin Beach Resort staan de zee en het strand centraal: dit betekent dat je direct aan het strand verblijft. Geen zorgen! Dit betekent niet dat je wakker wordt met zand tussen je tenen. Je verblijft in een luxe en comfortabele accommodatie. Op het Villa Alwin Beach Resort heb je de keuze uit 55 luxe tenten die stuk voor stuk zijn voorzien van alle moderne en luxe gemakken. Onze luxe tenten beschikken namelijk over een eigen badkamer, inclusief douche, toilet en wastafel, hebben een eigen keuken, een veranda en nog veel meer! Op deze manier kan je je vakantie volgens het echte Italiaanse landelijke leven genieten, kan je genieten van de uitgestrekte omgeving én zit je direct aan de zee, maar verblijf je toch in een zeer luxe en comfortabele accommodatie.

En meer!

Naast onze luxe tenten is er nog veel meer te doen in en rondom het Villa Alwin Beach Resort. Zo vind je er bijvoorbeeld een prachtig verwarmd zwembad voorzien van parasols en ligbedden. Daarnaast organiseren wij regelmatig gezellige avonden voor onze gasten, zodat er een gezellige club bij elkaar ontstaat: denk bijvoorbeeld aan Italiaanse avonden, pizza avonden en wijnproeverijen. Ook voor kinderen is er van alles te doen bij op het Villa Alwin Beach Resort: wij beschikken over een speeltuin, trampolines, een voetbalveld, diverse actieve activiteiten en nog veel meer!
Reserveer vandaag nog een luxe tent!


Zie je jezelf wel verblijven in een van onze luxe tenten? Bent je op zoek naar een B&B in De Marken Italië? Reserveer dan direct bij het Villa Alwin Beach Resort! Heb je nog vragen en wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden graag al je vragen!