Ontbijten aan het strand

'Ontbijten met uitzicht over zee, wie wil dat nou niet?'

VILLA ALWIN BEACH RESORT 

Vakantie aan zee

Zoek je een camping in Le Marche Italië?

Ben je op zoek naar een geschikt vakantieverblijf voor je welverdiende vakantie? Wil je middenin de prachtige natuur van Italië kamperen, maar toch een accommodatie met luxe en comfort? Ben je op zoek naar een camping in Le Marche die dichtbij de zee ligt? Dan is het Villa Alwin Beach Resort echt iets voor jou! Met onze 55 Luxe Tenten direct aan het strand van Le Marche,, bieden wij een luxe moderne accommodatie met alle comfort van een hotel. Benieuwd naar onze luxe tenten om direct aan het strand te kamperen?

Kamperen in Le Marche?

Wij van het Villa Alwin Beach Resort verhuren 55 Luxe Tenten. Om het echte landelijke leven van Le Marche te ervaren en om direct aan het prachtige strand van Italië te kamperen, kan je ervoor kiezen om in één van onze luxe tenten te overnachten. Al onze tenten zijn zeer luxe ingericht en van alle moderne gemakken voorzien, zoals een eigen badkamer, wifi, een ruime veranda, koelkast, vriezer, airco en meer! Daarnaast zijn al onze tenten zodanig geplaatst, dat zij allen een geweldig vrij uitzicht hebben. Op het Villa Alwin Beach Resort verhuren wij 3 typen tenten: DIAMOND, GOLD en SILVER. 

De gemakken van het Villa Alwin Beach Resort

Naast de luxe tenten vind je op ons Resort nog veel meer luxe faciliteiten! Zo heb je als gast van ons Villa Alwin Beach Resort de beschikking over het verwarmde zwembad met privé ligbedden en parasols. Wil je liever zwemmen in de zee? Of bruinbakken op het strand? Het Villa Alwin Beach Resort ligt op het strand! Ook is er voor kinderen veel te beleven op het resort, zoals een speeltuin met trampoline en schommels, een voetbalveld, diverse sportieve activiteiten en nog veel meer! Daarnaast worden er op het Villa Alwin Beach Resrot regelmatig gezellige activiteiten en avonden georganiseerd voor alle gasten, zoals wijnproeverijen, pizza- en Italiaanse avonden.

Reserveer direct!

Ben je op zoek naar een camping in Italië dichtbij de zee? Wil je genieten van het uitgestrekte landschap van Le Marche? Maar toch verblijven in een luxe en comfortabele tent? Reserveer dan direct! Heb je nog vragen over het Villa Alwin Beach Resort of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op door te bellen, het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@villa-alwin.it. Wij helpen je graag!