Zwemmen

'Wakker worden en direct een frisse duik nemen in zee. Klaar voor een mooie nieuwe dag bij Villa Alwin Beach Resort.'

VAKANTIE 

Bij Nederlandse eigenaren

Ben je op zoek naar een vakantieverblijf van Nederlandse eigenaren?

Ben je op zoek naar een bed and breakfast of vakantieverblijf in Italië met Nederlandse eigenaren? Wil je verblijven in het prachtige Le Marche? Zoek je een accommodatie dichtbij zee? Dan ben je bij het Villa Alwin Beach Resort aan het juiste adres! Op ons Villa Alwin Beach Resort verhuren wij 55 Luxe Tenten met uitzicht op zee! Wil je dus verblijven in een accommodatie gerund door Nederlandse eigenaren? Kijk dan verder wat het Villa Alwin Beach Resort je te bieden heeft!

Van bed and breakfast naar het Villa Alwin Beach Resort

Wij, Alwin, Bionda, Mike, Robbie en Jim, vormen samen de trotse familie Boerkamp. In 2006 verhuisden wij naar Italië om in het prachtige drop Montefiore dell’Aso (Le Marche) Villa Bionda, een bed en breakfast en minicamping te beginnen. De eerste maanden zijn wij gefilmd door het bekende televisieprogramma Ik Vertrek. Na Villa Bionda zijn wij in 2008 verder gegaan met Villa Alwin. een agriturismo, een luxe verblijf met appartementen en Luxe Tenten. In mei 2019 waren wij met Villa Alwin samen te zien met Dave, Donny, Dries en Honorie Roelvink in het SBS6 programma De Roelvinkjes passen op de winkel.

In 2020 is het tijd voor wat nieuws: Het Villa Alwin Beach Resort. Een modern, luxe resort met 55 Luxe Tenten voorzien van alle comfort. Het Villa Alwin Beach resort is een kleinschalig resort waar onze gasten kunnen genieten van het vrije Italiaanse kampeerleven, maar toch worden verwend met alle luxe en comfort die zij in een hotel zouden verwachten. Wij zorgen ervoor dat ons Villa Alwin Beach Resort voor onze gasten een waar paradijs is, maar voor ons is dat zeker ook het geval! Elke dag de zon en het uitzicht op zee: wij hebben van onze passie ons werk gemaakt en hebben nog geen moment spijt gehad van onze beslissing om te verhuizen naar Italië.

Wat kan je bij het Villa Alwin Beach Resort verwachten?

Wij genieten elk moment van de dag van het prachtige Italië: van de ongeëvenaarde uitzichten over de zee tot aan het echte Italiaanse eten. Omdat wij hier zelf zo van genieten, willen wij dit ook graag aan onze gasten overbrengen. Wij doen er daarom alles aan om het aan onze gasten aan niets te laten ontbreken. Onze 55 Luxe Tenten zijn voorzien van alle moderne gemakken en in en random het Villa Alwin Beach Resort kunnen onze gasten van diverse andere luxe faciliteiten genieten. Daarnaast vinden wij gezelligheid ook erg belangrijk! We organiseren dan ook regelmatig wijnproeverijen of genieten we van een gezellige Italiaanse of pasta avond. Zo wordt het bij ons Villa Alwin Beach Resort een gezellige club bij elkaar!
Direct reserveren of meer informatie?

Zie je het wel zitten om direct aan zee aan de mooie kust van Italië te overnachten in een vakantieverblijf gerund door Nederlandse eigenaren? Ben je op zoek naar een bed en breakfast van Nederlandse eigenaren in Italië? Wil je overnachten in één van onze luxe tenten? Reserveer dan direct via het contactformulier Heb je nog vragen over ons Villa Alwin Beach Resort. Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of te mailen naar info@villa-alwin.it.