Strand & luxe

'Ja, het is een soort van kamperen op het strand. Maar dan met een heerlijk bed, een vaatwasser, airco en badkamer! Heerlijk toch, zo vanaf het strand je eigen "huisje" inlopen.'

VILLA ALWIN BEACH RESORT 

Vakantie op het strand

Locaties op ons Resort

Het Villa Alwin Beach Resort is onderverdeeld in 5 locaties:

CENTRUM: Een groot verwarmd zwembad met luxe ligbedden, een bar met zitjes, gezellige tuin met lounge zitjes, speeltuin, voetbalkooi en receptie. Al deze faciliteiten vind je in het centrum van ons resort.

BEACHBAR: Direct op het strand vind je onze eigen Villa Alwin Beachbar. Een gezellige Beachbar en restaurant met een lounge en zon gedeelte. Lekkere loungebanken en luxe hemelbedden. En uiteraard onze beroemde schommels.

SEAVIEW: Altijd al wakker willen worden op het strand maar dan zonder het zand in je slaapzak? Op Seaview staat jouw Luxe Tent direct aan het strand. Vanaf je eigen brede veranda heb je het geweldige uitzicht direct op zee. Je loopt zo vanaf je veranda het strand op.
Op Seaview vind je onze DIAMOND Plus, DIAMOND, GOLD en SILVER tenten. 

BEACH: Wakker worden met het geluid van de zee, bijna in je slaapkamer? Ook deze Luxe Tenten staan direct op het strand, maar dan in de tweede rij. De Luxe Tenten op de Beach staan zo geplaatst dat je vanaf je eigen veranda uitzicht hebt op zee. De zee is direct vanuit je Luxe Tent te bereiken. 
Op Beach vind je de DIAMOND, GOLD en SILVER tenten.

VILLAGE: Op vakantie in het groen en toch dichtbij zee? De Village ligt aan de andere kant van het resort, op zeer korte loopafstand van het strand (2 minuten). De Village wordt ook wel het groene hart van ons Beach Resort genoemd. Onze Luxe Tenten staan verspreid in een mooie tuin. Vanaf je eigen veranda geniet je van privacy en groen.
In de Village hebben we GOLD en SILVER+ tenten, alleen met een eigen privé tuin.

Het Villa Alwin Beach Resort

Modern, luxe en comfort direct aan het strand. Glamping op ons Villa Alwin Beach Resort is heerlijk genieten van de Italiaanse zon, zittend op je eigen veranda van je Luxe Tent, uitkijkend over de zee met een glas wijn in je hand.

Ons Villa Alwin Beach Resort vind je direct aan het strand van de gezellige badplaats Cupra Marittima in Le Marche. Wij zijn met slechts 55 Luxe Tenten een kleinschalig resort. Wij staan voor kwaliteit, gezelligheid, goede service en persoonlijke aandacht. 

Het strand en centrum met zwembad, voetbalveld, speeltuin en poolbar zijn verbonden met een tunnel die onder het spoor doorloopt.