Villa Alwin Beach Resort

'Terwijl de kinderen spelen in de speeltuin, drinken de ouders hun wijntje bij de beachbar.'

GLAMPING IN ITALIE

Iets voor jou?

Is glamping in Le Marche iets voor jou?

Wil je het comfort van een hotel? Maar toch genieten van de natuurlijke omgeving en de vrijheid van een camping? Bekijk dan eens de 55 Luxe Tenten van ons Villa Alwin Beach Resort. Glamping staat voor glamorous camping, wat inhoudt dat je bij het Villa Alwin Beach Resort, direct aan zee, middenin de natuur van Le Marche overnacht, maar je Luxe Tent voorzien is van alle luxe en comfort van een hotel. Zo kan je genieten van het vrije gevoel van kamperen, maar heb je ook de beschikking over alle moderne gemakken in de tent. Is glamping in Le Marche iets voor jou? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij het Villa Alwin Beach Resort.

De luxe tent: voorzien van alle gemakken!

Wil je graag kamperen in Le Marche? Wil je genieten van het vrije weidse uitzicht over de zee? Maar je hebt geen zin om op een luchtbed te slapen of te moeten douchen in een gemeenschappelijke ruimte? Wil je kamperen, maar dan in stijl? Dan is glamping in Le Marche bij het Villa Alwin Beach Resort echt iets voor jou.! Op ons Beach Resort verhuren we 55 luxe tenten, die allen zijn voorzien van alle luxe en comfort van een hotel. Al onze tenten hebben bijvoorbeeld een eigen badkamer, inclusief douche en eigen toilet, een compleet ingerichte keuken met koelkast, echte bedden, airco, wifi en nog veel meer! Door te verblijven in één van onze luxe tenten kan je genieten van het vrije gevoel van het kamperen, van het uitzicht over zee en van het verblijf middenin de natuur van Italië, maar heb je toch de beschikking over alle luxe en comfort die je in een hotel zou verwachten!

Glamping bij het Villa Alwin Beach Resort

Wanneer je verblijft in het Villa Alwin Beach Resort heb je de beschikking over een luxe tent voorzien van alle moderne gemakken en kan je ook gebruik maken van alle andere luxe faciliteiten in en rondom het resort! Zo kan je bijvoorbeeld een duik nemen in ons verwarmde zwembad, gebruik maken van de privé ligbedden, deelnemen aan de verschillende activiteiten en gezellige avonden en nog veel meer! Daarnaast zit je direct aan zee en ben je in 5 minuten in het dorpje, waar je je boodschappen kan halen.

Nog vragen of direct reserveren?

Ben je enthousiast geworden over glamping in Le Marche bij het Villa Alwin Beach Resort? Je kan direct reserveren via onze website door het contactformulier in te vullen! Heb je verder nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of te mailen naar info@villa-alwin.it. Je glamping vakantie kan beginnen!