Villa Alwin Beach Resort

'Leuk voor jong en oud! Terwijl de kleintjes lekker spelen, drinken de groten wat op het terras.'

LE MARCHE 

Bed and breakfast in Italië

Le Marche bed and breakfast in Italië

Ben je op zoek naar je ideale vakantie in het prachtige Italië? Wil je genieten van het mooie uitzicht van Le Marche in Italië? En wil je een luxe accommodatie boeken die dichtbij de zee ligt? Reserveer dan je Luxe Tent bij het Villa Alwin Beach Resort. In ons Villa Alwin Beach Resort kan je geheel in stijl overnachten in een Luxe Tent aan zee. Wanneer je kiest voor resort in Le Marche, dan kan je middenin de weidse omgeving van Italië, direct aan het strand genieten van je vakantie. Benieuwd naar de mogelijkheden bij het Villa Alwin Beach Resort?

Wat is het Villa Alwin Beach Resort?

Het Villa Alwin Beach Resort is een kleinschalig resort waar je even helemaal tot rust kunt komen. Bij ons staat de zee centraal: wij bieden een vakantie direct aan het strand. Bij het Villa Alwin Beach Resort kan je dan ook genieten van het echte landelijke Italiaanse leven én overnachten in een luxe accommodatie. Wij beschikken over 55 luxe tenten, die stuk voor stuk zijn voorzien van alle moderne en luxe voorzieningen die u in een hotel zou verwachten. Onze luxe tenten liggen direct aan het strand van de gezellige badplaats Cupra Marittima. Wanneer je kiest om te komen overnachten in een van onze luxe tenten, kan je het echte buitenleven van Italië ervaren én toch genieten van luxe en comfort. Onze tenten zijn namelijk ingericht met een eigen badkamer inclusief douche, toilet en wastafel, een eigen keuken en nog veel meer!

De mogelijkheden bij het Villa Alwin Beach Resort

Naast het overnachten in een luxe tent direct aan het strand van Le Marche, heeft het Villa Alwin Beach Resort je nog meer te bieden! Wanneer je je vakantie bij het Villa Alwin Beach Resort boekt, dan kan je ook genieten van alle luxe faciliteiten ons resort. Wij beschikken namelijk over een verwarmd zwembad met privé ligbedden en parasols, een poolbar en gezellige beachclub. Daarnaast is er voor zowel kinderen als volwassenen ook van alles te doen: van actieve activiteiten tot aan Italiaanse avonden en van een speeltuin tot aan wijnproeverijen, niemand hoeft zich te vervelen!
Reserveer direct!

Zie je jezelf al zitten: op de veranda van een luxe tent aan het strand genietend van het uitzicht van het prachtige Le Marche? Wil je één van onze luxe tenten boeken? Reserveer dan direct je accommodatie voor je ideale vakantie! Heb je nog vragen en wil je graag meer informatie? Dan kan je uiteraard contact met ons opnemen.