Zwemmen en zonnen

'In de zee, aan het strand. Of in het zwembad.'

VAKANTIE

in De Marken Italië

Vakantie in De Marken Italië

Ben je op zoek naar het echte landelijke leven van Italië? Wil je wakker worden met een uitzicht op zee? Ben je op zoek naar het echte buitenleven van Italië, maar wil je toch verblijven in een luxe en comfortabele accommodatie? Reserveer dan vandaag nog je verblijf op het Villa Alwin Beach Resort. Het Villa Alwin Beach Resort ligt middenin de uitgestrekte wijnvelden van Le Marche, Italië en biedt je een verblijf aan in een van onze 55 luxe tenten. Alle onze tenten zijn voorzien van alle luxe en moderne gemakken, zodat je in een comfortabele omgeving kunt overnachten. Wordt je al nieuwsgierig naar ons Villa Alwin Beach Resort? En krijgt je al zin om je vakantie naar Le Marche, Italië te boeken?


Wakker worden met een waanzinnig uitzicht

Stel je je eens voor… je wordt wakker, loopt naar buiten en ziet de prachtige zee van Le Marche in Italië. Klinkt dit als een ideale manier van wakker worden voor jou? Dan is ons Villa Alwin Beach Resort dé vakantiebestemming die je zoekt. Bij ons Villa Alwin Beach Resort kan je overnachten in een van onze 55 luxe tenten De luxe tenten zijn zodanig geplaatst dat ze stuk voor stuk beschikken over een prachtig uitzicht. Daarnaast beschikken onze luxe tenten over alle luxe en moderne gemakken die je in een hotel zou verwachten. Onze luxe tenten hebben bijvoorbeeld allen een eigen badkamer, inclusief douche, toilet en wastafel, een eigen keuken, een veranda en nog veel meer! Op deze manier kan je genieten van het echte Italiaanse buitenleven, maar verblijf je toch in een luxe en comfortabele accommodatie.


De faciliteiten bij het Villa Alwin Beach Resort

In en rondom het Villa Alwin Beach Resort vind je nog meer luxe faciliteiten. Wij beschikken namelijk over een eigen verwarmd zwembad, inclusief parasols en ligbedden, een speeltuin met trampoline, een voetbalveld en nog veel meer! Daarnaast worden er regelmatige diverse activiteiten georganiseerd voor alle gasten, zodat er een gezellig groep bij elkaar ontstaat. Krijg je al zin in je vakantie op het Villa Alwin Beach Resort?
Boek direct!


Wil je op vakantie naar De Marken in Italië? En wil je graag verblijven in een van de luxe accommodaties van het Villa Alwin Beach Resort? Reserveer dan direct bij ons Villa Alwin Beach Resort! Heb je nog vragen en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.