Strand

'Het was heerlijk de ochtend te beginnen met een stevige wandeling over het strand terwijl de zon opkwam boven zee. Voor mij de beste start van de ochtend.'

DE BOERKAMPIES 

Avontuurlijk ondernemend

De Boerkampies en Ik Vertrek

In 2006 zijn wij verhuisd naar Italië. In het prachtige dorp Montefiore dell' Aso (Le Marche) zijn wij destijds begonnen met Villa Bionda (B&B en minicamping). Daarna hebben we meer dan 10 jaar met heel veel plezier onze oude Villa Alwin gerund. Een agriturismo met 4 appartementen en 10 Luxe Tenten. 2020 Was het jaar van een nieuw avontuur: Het Villa Alwin Beach Resort. Op dit kleinschalige luxe resort verhuren wij 55 Luxe Tenten.

Onze hele emigratie en ons eerste jaar hier in Italië zijn gefilmd voor het bekende televisieprogramma IK VERTREK. In augustus 2015 is er een speciale aflevering gemaakt voor 10 Jaar Ik Vertrek en in maart 2021 was er nog een 4e aflevering over de moeilijke start in Corona tijd van ons nieuwe Beach Resort.

Klik op de onderstaande links voor het bekijken van deze drie afleveringen:
Aflevering 1: 16 november 2006:
https://www.npo.nl/ik-vertrek/19-03-2009/TROS_1186342

Aflevering 2: 18 oktober 2007
https://www.youtube.com/watch?v=1XBrxmuPocA&t=63s

Speciale Aflevering: 10 Jaar Ik Vertrek: 29 augustus 2015:
https://www.youtube.com/watch?v=pHDOzs--bKg

Aflevering 4: 2 maart 2021:
https://www.npostart.nl/ik-vertrek/02-03-2021/AT_2155873

De Roelvinkjes passen op Villa Alwin

Op 28 mei 2019 waren wij tevens te zien in het televisieprogramma “De Roelvinkjes passen op de winkel”. Dave, Donny, Dries en Honoria kwamen speciaal naar Italië om een paar dagen te passen op onze toenmalige winkel Villa Alwin.
https://www.sbs6.nl/programmas/de-roelvinkjes-passen-op-de-winkel/


DE BOERKAMPIES
Alwin (1974) Wat is er mooier dan te doen wat je het liefste doet? Ik heb het geluk dat ik dat kan. Het Villa Alwin Beach Resort is een droom die uitkomt. Met veel plezier ga ik iedere dag naar "mijn werk". Daarnaast ben ik veel bezig met onze jongens. Voetbal kijken, naar Game toernooien, ik vind het allemaal even leuk. Ik hou van het Italiaanse goede leven, dus lekker eten en drinken. Om een beetje in shape te blijven ga ik in de wintermaanden naar de sportschool.

Bionda (1974) De zon, de zee, heerlijk is het hier. Tot op vandaag heb ik nog geen moment spijt van onze beslissing om naar Italië te verhuizen. Het opzetten en runnen van ons Villa Alwin Beach Resort is meer dan een dagtaak dus nee vervelen doen wij ons geen moment. Daarnaast zorgen onze drie jongens er wel voor dat wij wel bezig blijven. Gelukkig heb ik ook nog wat tijd voor mezelf en die besteed ik graag aan schrijven. Mijn eerste boek 'van stamppot naar pasta', over onze beginjaren hier in Italië, was een groot succes. Momenteel werk ik aan een vervolg.

Mike (2000) Voetbal is mijn leven. Ik ben groot fan van Juventus. Ik ga graag naar wedstrijden in Turijn. In juni 2020 heb ik mijn opleiding Toerisme afgerond en sindsdien werk ik fulltime op het Beach Resort van mijn ouders in de receptie. Ik heb een lieve Italiaanse vriendin: Giulia.

Robbie (2001) In januari 2019 ben ik gestopt met school om mij volledig te richten op mijn toekomst in de gamewereld. Ik sta onder contract van een goed team en speel op hoog niveau het spel "VALORANT". Ik reis regelmatig tussen Italie en Nederland en de steden waar ik moet spelen.

Jim (2003) Ik werk full time op het Villa Alwin Beach Resort in de technische dienst. Ik heb een lieve hond, Jackie, een blonde labrador. Verder game ik graag met mijn broer en vrienden.