Aperitivo

'Een echte aanrader: Een heerlijke aperitvo op het Italiaanse strand'

OMGEVING 

Dompel je onder, beleef en kijk je ogen uit

Cupra Marittima

Authentieke dorpjes, mooie natuurgebieden, leuke activiteiten, grote winkelcentra, fantastische stranden. In de omgeving van het Villa Alwin Beach Resort is van alles te zien en te doen. Speciaal voor onze gasten hebben wij een VABR app. Een app met daarin niet alleen alle informatie over ons Beach Resort maar ook alles over de omgeving met tips voor restaurants, winkels, markten, activiteiten etc. Ook zit er een kalender op waarin je precies kan zien wat er die dag zoal te doen is. Al onze gasten voor zomer 2023 ontvangen begin 2023 de QR code om alvast in te loggen op de app. De voorpret kan dan alvast beginnen.

Ons Villa Alwin Beach Resort ligt in de gezellige badplaats Cupra Marittima. Cupra is een dorp met net iets meer dan 5.000 inwoners en is verdeeld over 2 gedeelten: Cupra en Cupra Alta. Cupra ligt beneden aan de doorgaande weg en boulevard en Cupra Alta ligt zoals de naam al zegt hoog. Cupra Alta is het oude gedeelte waar je prachtig gerestaureerde oude gebouwen ziet en waar een paar heerlijke restaurantjes zijn. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de zee en de omgeving.

Beneden aan de zee, in het verkeersvrije centrum zijn leuke winkeltjes, barretjes en restaurantjes.
Op het mooie strand en aan de lange boulevard is het prima vertoeven. Er is tevens een prachtig fietspad langs de boulevard waarover je helemaal naar Porto d'Ascoli kan fietsen.

In onze VABR app vind je meer info over andere leuke steden zoals Ascoli Piceno, Fermo, en dorpen zoals Grottammare, Montefiore dell' Aso en Ripatransone.