Oordoppen

"Over de trein, ja die rijdt er langs, oordoppen in en prima geslapen!"

DE TREIN 

Gaat van Noord naar Zuid langs de kust

Spoorlijn

Wij begrijpen dat je je wellicht zorgen maakt over het spoor. Zeker als je enkele vervelende recensies leest. Hoe vreemd het misschien ook is, maar aan de hele Adriatische kust van Noord naar Zuid Italië gaat de trein vlak langs het strand. Zo ook bij ons. Het spoor ligt hoog en is veilig afgeschermd en er is een voetgangerstunnel wat de beide gedeelten van ons Resort verbindt.

De treinen komen regelmatig langs, ook 's nachts. Natuurlijk hoor je ze, maar wij zouden hier uiteraard nooit een Beach Resort beginnen als er heel veel overlast zou zijn. Aan de hele kuststrook staat het immers vol met campings en hotels. Onze buren zijn zelfs 2 campings. De afgelopen 4 jaar hebben wij al tienduizenden gasten mogen ontvangen en als het echt zo erg was hadden we natuurlijk allang niet meer bestaan. Ons terugkeerpercentage is hoog. Veel gasten keren bij ons terug. Voor de meesten is het spoor dan ook geen enkel probleem. Voor sommigen is de eerste nacht wat onwennig en voor een hele enkeling is het spoor helaas storend. Er is geen vaste dienstregeling en het is niet te zeggen hoe vaak ze per uur langskomen. Soms een paar uur niets en dan ineens 4 per uur. De afweging of het voor jullie storend zou kunnen zijn, kunnen alleen jullie zelf maken.

Wij adviseren dan ook altijd dat als je je zorgen maakt over de treinen of het geluid van de weg die langs ons resort loopt en de overlast die dit misschien voor je gaat veroorzaken, ons resort misschien NIET de juiste keuze is voor je vakantie. Het is niet de bedoeling dat je in je vakantie treinen gaat tellen. Ben je een lichte of slechte slaper? Ben je geen geluiden gewend? Wees er dan op voorbereid dat er regelmatig een trein langs komt.